Teollisuuspalvelut

Meiltä löytyy monipuolinen osaaminen eri teollisuuspalveluiden toteuttamisesta. Palveluvalikoimaamme kuuluu erilaiset asennuspalvelut, suunnittelupalvelut, konepajapalvelut, erikoiskoneiden valmistukset ja vanhojen koneiden modernisoinnit ja turvallistamiset, sekä alumiiniprofiilijärjestelmien (Conlink-profiilien) valmistukset.

Mekaanisen,- sähkö-, ja automaatioalan asiantuntijamme hoitavat erilaiset projektit asiakaslähtöisesti ja räätälöidysti aina asiakkaan toiveiden mukaan. Keskinäinen luottamus on meille tärkeää ja paras lopputulos syntyykin usein tiiviillä yhteistyöllä asiakkaan kanssa. Onko sinulla projekti, johon tarvitset apua? Pääset ottamaan meihin yhteyttä tästä.

 

Asennuspalvelut

Laaja, yli 20 vuoden kokemuksemme eri alojen asennus-, purku-, siirto-, ja nostoprojektien toteuttamista takaa sen, että olemme yrityksellenne luotettava yhteistyökumppani niin pienissä kuin suurissakin projekteissa. Erikoisalaamme ovat esimerkiksi tuotantolinjojen vuosihuollot sekä kone- ja laiteasennukset.

Asiantuntijamme suorittavat työt aina laadukkaasti ja tehokkaasti, ja heillä on käytössään monipuolinen kalusto, joten projektin onnistuminen on taattu. Pääset tutustumaan asennuspalveluihimme lisää tästä.

 

Suunnittelupalvelut

Toteutamme tasokkaita teollisuuden (mekaanisen-, sähkö-, ja automaatioalan) suunnittelupalveluita aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Henkilöstöllämme on käytössä alan edistyneimmät suunnitteluohjelmistot, joten työmme on aina korkealaatuista.

Suunnittelussa kannattaa luottaa ammattilaiseen. Suunnittelu on tärkeä osa prosessia, ja vain erikoisosaajan avulla voit varmistua projektin onnistumisesta. Suunnittelupalveluihimme ja käyttämiimme ohjelmistoihin pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

 

Konepajapalvelut

Toteutamme monipuolisesti ja laadukkaasti myös konepajapalveluita. Erikoisosaamista meiltä löytyy esimerkiksi koneistamisesta, jossa käytössämme on muun muassa kärkisorveja ja jyrsinkoneita, sekä hitsaamisesta, jossa ammattilaisemme käyttävät MIG-, TIG-, ja puikkohitsausta.

Tarvittaessa saamme toimitettua valmistamamme komponentit ja osakokoonpanot pikatoimituksella omalla kuljetuskalustollamme. Konepajapalveluihin pääset tutustumaan tästä.

 

Erikoiskoneet, modernisoinnit ja turvallistaminen

Valmistamme laadukkaita ja turvallisia erikoiskoneita avaimet käteen -palveluna aina asiakkaan toiveita kunnioittaen. Koneiden avulla parannat tuotannon suorituskykyä osakokonaisuuden tai koko tuotantolinjan laajuudessa.

Toteutamme myös vanhojen koneiden modernisointeja ja turvallistamisia. Koneen päivittäminen on usein uuden hankkimista edullisempi vaihtoehto, jolla pidennät vanhan koneen käyttöikää ja parantaa suorituskykyä, tuottavuutta ja turvallisuutta. Tutustu koneen valmistus-/päivitysprosessiin tästä.

 

Alumiiniprofiilijärjestelmät (Conlink-profiilit)

Alumiiniprofiilijärjestelmämme koostuvat yksinkertaisista moduuleista, jotka mahdollistavat erilaisten kokonaisuuksien helpon ja nopean rakentamisen. Profiilit kiinnitetään toisiinsa pelkillä vakiopulteilla ja -muttereilla, mikä on nopeaa ja kustannustehokasta.

Voitte valita standardikomponenttien toimituksen lisäksi tasokkaan palvelukokonaisuuden. Laajimmassa, avaimet käteen -toimituksessa aikaanne tarvitaan vain parin tunnin suunnittelupalaveriin. Tutustu alumiiniprofiilijärjestelmiimme ja eri palveluvaihtoehtoihin lisää tästä.