YRITYS

 

Conlink Oy on perustettu vuonna 1991.  Alta pääset tutustumaan yrityksemme tärkeisiin hetkiin ja merkkipaaluihin.

2018

Juha Riihimäki aloitti toimitusjohtajana vuoden alusta. Juha Riihimäki on toiminut konevalmistuksen tuotantojohtajana vuodesta 2014 alkaen toimitusjohtajaksi nimitykseen saakka. Ennen tuotantojohtajan tehtävää hän on työskennellyt projektipäällikkönä osallistuen konevalmistukseen sekä koneasennuksiin kotimaassa ja ulkomailla. Seppo Riihimäki jatkaa yrityksessä hallituksen puheenjohtajana.

 

2016

Aloimme tarjota omaa alumiiniprofiilijärjestelmää laitteiden ja rakenteiden helppoon ja nopeaan rakentamiseen komponentteina tai lisäpalvelujen kanssa täydellisenä avaimet käteen -ratkaisuna.

 

2013

Hankimme uudet levytyökeskuksen ja särmäyspuristimen konepajatoiminnan tueksi. Aloimme myös kehittämään alumiiniprofiilijärjestelmää omaan käyttöön konevalmistuksen tueksi.

 

2011

Juhlimme yrityksen 20-vuotista taivalta ja yrityksen toimitusjohtajalle Seppo Riihimäelle myönnettiin Suomen Yrittäjien Kultainen Yrittäjäristi.

 

2004

Lapuan Kaupungin “Karhun kynnet”- tunnustus

 

2003

Sähkö- ja automaatiosuunnittelu aloitettiin asennustoiminnan ja konevalmistuksen tueksi. Samalla mekaanisessa suunnittelussa siirryttiin 3D-mallinnukseen.

 

2002

Aloitettiin kunnossapitotoiminta. Kunnossapitotoimintamme sisältää mekaanisen-, sähkö- ja automaatiokunnossapidon.

 

2000

Lapuan Vuoden Yrittäjä

 

1995

Aloitettiin Metso Paper Oy:n paperikoneasennuksiin. Vuosikymmenen lopulla asennukset laajenivat myös muiden teollisuuskoneiden asennuksiin. Asennustoiminta on edelleen päätoimialamme.

Aloitettiin konevalmistus sisältäen mekaanisen suunnittelun, testauksen ja dokumentoinnin. Näin asiakkaille voitiin tarjota entistä monipuolisempia palvelukokonaisuuksia. Konevalmistuksessa panostimme konekantaan sekä henkilöstön osaamiseen.

 

1991

Yrityksen toiminta aloitettiin 1991-1993 Costa Ricaan suoritetulla kutomokoneasennuksella.