Teollisuuden asennuspalvelut

Monipuolinen ja vankka osaamisemme teollisuuden asennus-, purku-, siirto-, ja nostopalveluiden toteuttamisesta yli 20 vuoden ajalta takaa yrityksellesi parhaan mahdollisen lopputuloksen projektin onnistumisessa. Henkilökuntamme koostuu mekaanisen-, sähkö- ja automaatioalan ammattilaisista ja suoritamme työt aina laadukkaasti ja tehokkaasti, turvallisuudesta tinkimättä. Vastaamme koko asennusprojektista itse tai toimimme osatoimittajana yhteistyössä muiden laite- ja järjestelmätoimittajien kanssa. Motivoituneet ammattilaisemme yhdessä toimivan yhteistyöverkoston kanssa takaavat joustavan, nopean ja toimitusvarman kokonaisuuden.

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, joten heidän erikoisosaamisensa säilyy huipputasolla. Osaamisen ja monipuolisen kalustomme avulla luomme teille laadukkaan, tehokkaan ja turvallisen palvelukokonaisuuden. Yrityksemme on toimialariippumaton, pääset tutustumaan asiakasprojekteihimme täältä.


Esimerkkiprojekteja

  • Tuotantolinjojen vuosihuollot
  • Kone- ja laiteasennukset (mekaaninen-, sähkö- ja automaatio)
  • Asennustyön johtaminen
  • Konelinjojen purku- ja siirtotyöt
  • Mittaus- ja linjaustyöt
  • Vaativien nostojen valvonta


Nosto- ja siirtopalvelut

Nostoprojekteissa kalustoomme kuuluu esimerkiksi trukit ja Manitou-kurottaja. Kurottajan avulla saamme monipuolisesti haastavatkin nostot suoritettua. Koneitamme ajavat aina koulutetut ammattilaiset, joilla on kokemusta lukemattomista eri projekteista.

Haalauskalustomme avulla pystymme puolestaan suorittamaan vaativia raskaiden tavaroiden siirtoja tehokkaasti ja turvallisesti. Haalauksen avulla onnistuu niin herkästi vaurioituvien esineiden siirto kuin raskaiden, kymmenien tonnien painoisten konelinjastojen siirto. Erityiset ja vaativat siirrot ovat erikoisalaamme, joten siirron kohde on aina varmoissa käsissä.

Jokainen projekti on erilainen, joten ne myös suunnitellaan aina erikseen. Tarkan suunnittelun avulla huomiomme kaikki yksityiskohdat, joten tapaturmien riskit ovat minimoitu. Kokenut henkilöstömme osaa varautua kaikenlaisiin haasteisiin. Ota yhteyttä ja suunnitellaan projektisi yhdessä.