Erikoiskoneet

 

Valmistamme laadukkaita erikoiskoneita räätälöidysti asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin avaimet käteen -palveluna. Parannamme koneiden avulla asiakkaiden tuotannon suorituskykyä osakokonaisuuden tai koko tuotantolinjan laajuudessa. Laitteet valmistamme direktiivien vaatimusten mukaisesti, joten ne ovat korkeatasoisia ja turvallisia käyttää. Koneiden käyttömahdollisuuksia ei ole rajattu, eli ne ovat täysin kustomoitavissa tarpeidenne mukaan.

Toteutamme myös koneiden ja konelinjojen modernisointeja ja turvallistamisia. Jos yrityksellänne on ennestään jo vanha kone, sen päivittäminen on usein edullisempi vaihtoehto uuden hankkimisen sijaan. Modernisoinnin myötä koneen käyttöikä pitenee huomattavasti ja sen suorituskyky, tuottavuus ja turvallisuus paranee. Koneiden turvallistamisprojekteissa koneen riskien arvioinnin suoritamme yleensä yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin saamme paremman kokonaiskuvan laitteen toiminnasta ja laitteen vaarakohdista.

Asiantuntijamme hoitavat valmistus-/modernisointiprosessin kokonaisuudessaan sisältäen alkukartoituksen, esisuunnittelun, suunnittelun, valmistuksen, testauksen, dokumentoinnin ja asennuksen. Monien onnistuneiden konevalmistus- ja modernisointiprojektien ansiosta yhteistyö asiakkaiden tuotantolaitteiston tehokkuuden, käytettävyyden ja laaduntuoton parantamisessa jatkuu entistä laajempanaTutustu toteuttamiimme projekteihin täältä tai ota meihin yhteyttä.

Prosessin eteneminen

  1. Alkukartoitus

Alkukartoitusvaiheessa selvitämme asiakkaan ongelmat ja toiveet projektin suhteen. Kartoitus selkeyttää asiakkaan todellisen tarpeen ja saamme sen avulla valmisteltua pohjan esisuunnittelulle.

  1. Esisuunnittelu

Esisuunnittelussa valitsemme toimintaperiaatteet ja ratkaisut alkukartoituksessa ilmenneisiin asiakkaan ongelmiin ja toiveisiin. Esisuunnittelun lopputuloksena syntyy periaatekuva ja/tai toimintakaavio ratkaisusta, jolla asiakas voi parantaa tuotannon suorituskykyä.

  1. Suunnittelu

Suunnitteluvaiheessa asiantuntijamme toteuttavat asiakaslähtöisen suunnitteluprojektin esisuunnitteluvaiheen pohjalta. Suunnitteluosasto hoitaa niin mekaniikka-, sähkö-, kuin automaatiosuunnittelunkin.

  1. Valmistus

Kattavan suunnittelun pohjalta toteutamme juuri asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyn koneen tai modernisoinnin. Ratkaisumme sisältävät mekaanisia- ja erilaisia toimilaitekokoonpanoja (sähkö, paineilma ja hydrauliikka). Tarvittaessa käytämme kattavaa yhteistyöverkostoamme komponenttien ja konepajatuotteiden hankintaan. Sähkökeskukset laitteisiimme kokoonpanemme itse.

  1. Testaus ja dokumentointi

Suoritamme laitteillemme direktiivien mukaiset testaukset ja mittaukset, jotka takaavat laitteidemme laadun ja turvallisuuden. Kokoamme asiakkaillemme koneista ja laitteista tarvittavat dokumentit, jotka auttavat niiden käytössä ja huolloissa.

  1. Asennus

Asennamme sekä käyttöönotamme rakentamamme koneet ja laitteet asiakkaan tiloissa tai annamme ohjeistuksen asennukseen ja käyttöönottoon. Hoidamme tarvittaessa myös kuljetuksen omalla kuljetuskalustollamme.

  1. Huolto ja varaosat

Suunnittelemme koneille ja laitteille käytettävyyttä ylläpitävän huolto-ohjelman ja varaosapaketit yhdessä asiakkaan kanssa. Tarvittaessa huolehdimme koneen huollosta pidempiaikaisella sopimuksella.